Skip to main content
  • Projectmedewerker JFT (Jaarlijkse Fysieke Test)

    Friesland

Hey, ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan? En ben jij helemaal ‘into’ gezondheid en sport? Check dan snel deze vacature!

Onze opdrachtgever, Active Living, is op zoek naar een nieuwe collega. Dit jonge en innoverende bedrijf streeft ernaar om bedrijven in heel Nederland vitaal en gezond te maken. En nu zoeken we iemand die samen met hen fysieke trainingen en voedingsworkshops kan geven voor de brandweer in regio Friesland. Hoe vet is dat?!

Ben jij energiek, enthousiast en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen? Vind jij het heerlijk om met mensen te werken, en houd je ervan om steeds weer nieuwe plaatsen te ontdekken? Dan is dit echt iets voor jou!

Als projectmedewerker JFT (Jaarlijkse Fysieke Test) ga jij samen met een collega voedingsworkshops geven, en daarnaast geef je trainingen gericht op het brandweerwerk. Zo zorg jij ervoor dat mensen fit en vitaal blijven, en optimaal kunnen presteren op hun werk.

Wat heb je nodig voor deze job?

  • Een (nog niet afgeronde) opleiding op MBO of HBO-niveau (bijvoorbeeld CIOS, ALO of gezondheidsmanagement)
  • Affiniteit met gezondheid
  • Een dosis enthousiasme
  • Communicatieve en sportieve vaardigheden
  • Ervaring met het geven van sportlessen aan groepen is een pré.

En wat krijg je daarvoor terug? Een all-in salaris van €16,20 per uur (incl. vakantievergoedingen, 21 jaar en ouder), een flex-contract, reiskosten en -tijd vergoed, en heel veel flexibiliteit – je kunt je eigen uren inplannen en werkt op verschillende locaties. Daarnaast organiseert Active Living regelmatig sportieve personeelsuitjes, zodat jij je collega’s beter leert kennen en samen kunt genieten van de gezonde leefstijl!

Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu en join the team van Active Living! Laat Jasmijn weten dat je interesse hebt, dan plannen we een kop koffie in.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Bel of app met Jasmijn van Antwerpen op 06-51286036 of kom gezellig langs voor een kopje koffie in Velp. Wil je dat we alvast wat meer over jou weten? Stuur dan je cv naarpeople@activeliving.nl.

Kom erbij, en werk samen met ons aan een gezond en vitaal Nederland!