Skip to main content
 • DISC persoonlijkheidsanalyse

Als Arts of Paramedicus bij Active Living People hechten wij waarde aan goede communicatie met patiënten en/of cliënten van onze opdrachtgevers. Goede of beter gezegd, efficiënte communicatie vindt doorgaans plaats wanneer je op de hoogte bent van je eigen stijl van communiceren en die van de ander. Met de DISC persoonlijkheidsanalyse leer je jezelf en de ander nog beter kennen. Daarnaast leer je hoe je het gedrag van anderen kunt herkennen en hierop in kunt spelen zodat je het maximale uit je communicatie haalt met anderen.

De DISC persoonlijkheidsanalyse biedt een breed scala aan zakelijke en privé toepassingen en geeft inzicht in onder andere de volgende onderwerpen:

 • Algemene kenmerken
 • Jouw sterke punten: Wat neem je mee naar de organisatie?
 • Wat is jouw ideale werkomgeving?
 • Jouw gedrag en behoeften onder stress
 • Potentiële aandachtspunten voor ontwikkeling?
 • Wat zijn de do’s and dont’s in de communicatie met jou?

  Wanneer je als arts bij Active Living – People aan de slag gaat, ontvang je van onze DISC coach Guido Hanegraaf een uitnodiging om de DISC vragenlijst te maken. Aansluitend plant Guido een gesprek met je in om de uitkomsten van het rapport met je te bespreken. Hierna stellen we, indien wenselijk een persoonlijk ontwikkeltraject op, op maat gemaakt voor jou!

  Guido
  Coach

  Mijn naam is Guido Hanegraaf en ben actief als DISC coach voor Active Living – People. Met ruim 20 jaar ervaring binnen de recruitment heb ik uit de vele gesprekken met kandidaten geleerd dat ieder mens ‘anders’ is met een eigen pallet aan kleuren.

  Ik kijk ernaar uit om samen met jou te onderzoeken wat jouw unieke kleurencombinatie is en hoe deze zich verhoudt tot de mensen om je heen. Mijn eigen DISC stijl is trouwens een combinatie van I & S.