Skip to main content
 • Ik zoek werk

Ben jij klaar voor de start?

Maar heb je nog wat coaching of tactische tips nodig bij het vinden van de juiste baan? Trek je beste sportoutfit aan en daag ons uit om de juiste match te maken voor jou. Kom gezellig langs in Velp en leer ons kennen op het sportveld tijdens een potje pickleball, volleybal of tennis om elkaar te leren kennen. Liever een kop goede Italiaanse koffie van eigen bonen? Marjolein bedient je graag aan onze sportbar.

Testleider Regio Harderwijk

  Zoek jij een bijbaan naast je studie en ben jij energiek, geef jij graag fitness en gezondheidsadvies, krijg jij energie van het werken met mensen en houd jij van variatie in je werk?


  Lees dan snel verder!

  Basisarts

   Voor Active Living – People zijn wij doorlopend op zoek naar basisartsen die ten minste over een BIG registratie beschikken. Voor basisartsen is altijd werk dus samen kijken we graag naar de beschikbare opdrachten en jouw wensen. 

   Huisarts

   Voor Active Living – People zijn wij doorlopend op zoek naar huisartsen die ten minste over een BIG registratie beschikken. Voor huisartsen is bijna altijd en overal wel werk te vinden, soms voor tijdelijke klussen of voor de langere termijn. Samen kijken we graag naar de beschikbare opdrachten en jouw wensen. 

   Testleider Zeeland

   Zoek jij een bijbaan naast je studie en ben jij energiek, geef jij graag fitness en gezondheidsadvies, krijg jij energie van het werken met mensen en houd jij van variatie in je werk?


   Lees dan snel verder!

   Ergometrist

   Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie door middel van het uitvoeren van o.a. fietsinspanningstesten om inzicht te krijgen in het functioneren van het hart, de longen bij inspanning en de dus de algehele gezondheid van de klant. Je begeleidt en monitort de hart- en longinspanningstesten van de cliënten. Je kunt de hartmeters, de ECG en het ademgasmasker op de juiste wijze plaatsen. Je geeft een duidelijke instructie aan de cliënt over het verloop van de test.
   Tijdens de test acteer je indien nodig en na afloop leg je de resultaten van het onderzoek uit.

   Testleider

   Als testleider van Active Living voer je fitheidstesten uit bij de brandweer en preventieve, medische, onderzoeken bij diverse bedrijven in heel Nederland. Je krijgt dus een kijkje in de keuken bij bedrijven én tegelijkertijd mag je jouw kennis over leefstijl en gezondheid delen na afloop van het medische onderzoek. Bij deze functie  deel je je eigen werkweken in en werk je samen met gezellige collega’s op locatie wat het werk extra leuk maakt.  De werkzaamheden vinden veelal plaats van maandag t/m vrijdag binnen kantoortijden, maar soms in avonduren of op zaterdagen.

   Keuringsarts

    Voor onze opdrachtgever Active Living zijn wij op zoek naar een keuringsarts.
    Als Keuringsarts van Active Living People voer je voornamelijk brandweerkeuringen en Preventief Medische Onderzoeken uit. Een mooie afwisseling in werkomgeving. Je werkt op verschillende locaties door heel Nederland. Je bent overdag en/of in de avond werkzaam Je bespreekt de testresultaten met de deelnemers en geeft hen een advies. Ben jij een (basis)arts die deel wil uitmaken van het jonge enthousiaste team met leefstijlprofessionals?
    Dan zijn wij opzoek naar jou!

    Touroperator

    Voor een van onze opdrachtgevers zijn we per direct op zoek naar een Touroperator.

    Onze opdrachtgever is een jong, internationaal opererende rederij met een vloot van 9 riviercruiseschepen.

    Voor het kantoor in Maasbracht zijn we op zoek naar een full time Touroperator voor de excursie afdeling.

    Leefstijlcoach

    Wij zijn doorlopend op zoek naar leefstijlcoaches. Wil jij via ons aan het werk als leefstijlcoach op een gave plek? Stuur dan je CV op en samen kijken we naar jouw wensen en behoeften.

    Testleider in Brabant

    Zoek jij een bijbaan naast je studie en ben jij energiek, geef jij graag gezondheidsadvies, krijg jij energie van het werken met mensen en houd jij van variatie in je werk?

    Lees dan snel verder!

    Testleider in Overijssel

    Als testleider van Active Living neem je fysieke onderzoeken af bij medewerkers van bedrijven in heel Nederland. Vervolgens bespreek je de resultaten en coach je de deelnemer richting een gezonde(re) leefstijl. Daarnaast voer je medische keuringen uit bij de Brandweer in Nederland.

    Testleider in Friesland

    Zoek jij een bijbaan naast je studie en ben jij energiek, geef jij graag gezondheidsadvies, krijg jij energie van het werken met mensen en houd jij van variatie in je werk?

    Lees dan snel verder!

    Contactformulier

    Wil jij een Active Living People professional worden en wil je meer weten over onze vacatures?

    Neem dan contact met ons op!

    •