Skip to main content
 • Ik zoek werk

Ben jij klaar voor de start?

Maar heb je nog wat coaching of tactische tips nodig bij het vinden van de juiste baan? Trek je beste sportoutfit aan en daag ons uit om de juiste match te maken voor jou. Kom gezellig langs in Velp en leer ons kennen op het sportveld tijdens een potje pickleball, volleybal of tennis om elkaar te leren kennen. Liever een kop goede Italiaanse koffie van eigen bonen? Marjolein bedient je graag aan onze sportbar.

Projectmedewerker leefstijl en gezondheid

Midden-Nederland

Zoek jij een bijbaan naast je studie en ben jij energiek, geef jij graag fitness en gezondheidsadvies, krijg jij energie van het werken met mensen en houd jij van variatie in je werk?


Lees dan snel verder!

Basisarts

  Voor Active Living – People zijn wij doorlopend op zoek naar basisartsen die ten minste over een BIG registratie beschikken. Voor basisartsen is altijd werk dus samen kijken we graag naar de beschikbare opdrachten en jouw wensen. 

  Keuringsarts

   Voor onze opdrachtgever Active Living zijn wij op zoek naar een keuringsarts.
   Als Keuringsarts van Active Living People voer je voornamelijk brandweerkeuringen en Preventief Medische Onderzoeken uit. Een mooie afwisseling in werkomgeving. Je werkt op verschillende locaties door heel Nederland. Je bent overdag en/of in de avond werkzaam Je bespreekt de testresultaten met de deelnemers en geeft hen een advies. Ben jij een (basis)arts die deel wil uitmaken van het jonge enthousiaste team met leefstijlprofessionals?
   Dan zijn wij opzoek naar jou!

   Projectmedewerker leefstijl en gezondheid

   Regio Zwolle / Noord-Nederland

    Zoek jij een bijbaan naast je studie en ben jij energiek, geef jij graag fitness en gezondheidsadvies, krijg jij energie van het werken met mensen en houd jij van variatie in je werk?


    Lees dan snel verder!

    Leefstijlcoach

    Wij zijn doorlopend op zoek naar leefstijlcoaches. Wil jij via ons aan het werk als leefstijlcoach op een gave plek? Stuur dan je CV op en samen kijken we naar jouw wensen en behoeften.

    Huisarts

    Voor Active Living – People zijn wij doorlopend op zoek naar huisartsen die ten minste over een BIG registratie beschikken. Voor huisartsen is bijna altijd en overal wel werk te vinden, soms voor tijdelijke klussen of voor de langere termijn. Samen kijken we graag naar de beschikbare opdrachten en jouw wensen. 

    Projectmedewerker JFT (Jaarlijkse Fysieke Test)

    Friesland

     Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan? En ben jij helemaal ‘into’ gezondheid en sport? Check dan snel deze vacature!

     Onze opdrachtgever, Active Living, is op zoek naar een nieuwe collega. Dit jonge en innoverende bedrijf streeft ernaar om bedrijven in heel Nederland vitaal en gezond te maken. En nu zoeken we iemand die samen met hen fysieke trainingen en voedingsworkshops kan geven voor de brandweer in regio Friesland. Hoe vet is dat?!

     Touroperator

     Voor een van onze opdrachtgevers zijn we per direct op zoek naar een Touroperator.

     Onze opdrachtgever is een jong, internationaal opererende rederij met een vloot van 9 riviercruiseschepen.

     Voor het kantoor in Maasbracht zijn we op zoek naar een full time Touroperator voor de excursie afdeling.

     Contactformulier

     Wil jij een Active Living People professional worden en wil je meer weten over onze vacatures?

     Neem dan contact met ons op!

     •